Primaria Turda

Cladirea in care isi are sediul Primaria Municipiului Turda a fost construita in anii '80, in stilul arhitectural neo renascentist si este inscrisa pe lista monumentelor istorice din judetul Cluj. Din dorinta de a imbunatati relatiile cu societatea civila si de a optimiza atat procesele interne, cat si pe cele externe ale institutiei, Primaria Municipiului Turda a achizitionat de la GBC®, prin intermediul partenerului Altimate, un sistem video wall si controller manufacturate de Mitsubishi insotite de software-ul de streaming Datapath Quant, ce faciliteaza afisarea simpla si rapida a informatiilor pe video wall.

Solutie video wall pentru monitorizarea traficului


Prin intermediul partenerului Altimate, GBC® s-a ocupat de proiectarea, designul si implementarea sistemului video wall, venind astfel in intampinarea nevoilor Primariei Municipiului Turda de monitorizare a traficului, prin tehnologie de ultima generatie ce permite vizualizarea pe video wall a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din oras.

Video wall-urile Mitsubishi pentru dispecerizare integrate de GBC® pentru Primaria Turda fac parte din seria de display-uri video wall 120, cu sursa de lumina LED si sistem de proiectie DLP, ce faciliteaza comunicarea vizuala avansata. Conceptul de baza al seriei 120, Electric's Smart 7 technologies, asigura solutii inovative de vizualizare pentru control si comanda.

Video wall-ul este echipat cu 3 senzori incorporati (cate unul pentru fiecare dintre culorile primare rosu, verde si albastru), care utilizeaza un algoritm pentru calibrarea culorilor. Senzorii monitorizeaza in permanenta fiecare cub din componenta video wall-ului, partajeaza informatiile cu cuburile adiacente si ajusteaza in mod automat performanta pentru a reda culori cat mai aproape de natural pe intreaga suprafata a video wall-ului.

✔ Sursa de lumina LED din componenta video wall-ului are o durata de functionare de pana la 10 ani, cu operare 24/7
✔ 4 moduri de operare: Normal, Bright, Eco si Advanced Eco
✔ Gama variata Color Reproduction Range
✔ Setari multiple pentru afisarea imaginilor: Optimized Color, Vivid Color si Low Color Temperature

Software-ul de streaming Datapath Quant ofera o imbunatatire a timpului de raspuns, permitand operatorilor ca, in situatii critice, sa transmita rapid informatia catre persoana abilitata sa ia o decizie. Solutia software permite accesarea surselor din video wall din orice locatie. De asemenea, ofera posibilitatea de a partaja aplicatiile si permite operatorilor sa realizeze modificari pe acestea, sprijinind astfel modul de lucru colaborativ.

Solutia de video wall pentru dispecerizare proiectata si implementata de GBC® prin partenerul Altimate permite acum Primariei Turda monitorizarea traficului, folosind tehnologie de ultima generatie, prin facilitarea accesului si vizualizarea pe video wall a camerelor de supraveghere din oras.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.