Primaria Turda

Cladirea in care isi are sediul Primaria Municipiului Turda a fost construita in anii '80, in stilul arhitectural neo renascentist si este inscrisa pe lista monumentelor istorice din judetul Cluj. Din dorinta de a imbunatati relatiile cu societatea civila si de a optimiza atat procesele interne, cat si pe cele externe ale institutiei, Primaria Municipiului Turda a achizitionat de la GBC®, prin intermediul partenerului Altimate, un sistem video wall si controller manufacturate de Mitsubishi insotite de software-ul de streaming Datapath Quant, ce faciliteaza afisarea simpla si rapida a informatiilor pe video wall.

Solutie video wall pentru monitorizarea traficului


Prin intermediul partenerului Altimate, GBC® s-a ocupat de proiectarea, designul si implementarea sistemului video wall, venind astfel in intampinarea nevoilor Primariei Municipiului Turda de monitorizare a traficului, prin tehnologie de ultima generatie ce permite vizualizarea pe video wall a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din oras.

Video wall-urile Mitsubishi integrate de GBC® pentru Primaria Turda fac parte din seria de display-uri video wall 120, cu sursa de lumina LED si sistem de proiectie DLP, ce faciliteaza comunicarea vizuala avansata. Conceptul de baza al seriei 120, Electric's Smart 7 technologies, asigura solutii inovative de vizualizare pentru control si comanda.

Video wall-ul este echipat cu 3 senzori incorporati (cate unul pentru fiecare dintre culorile primare rosu, verde si albastru), care utilizeaza un algoritm pentru calibrarea culorilor. Senzorii monitorizeaza in permanenta fiecare cub din componenta video wall-ului, partajeaza informatiile cu cuburile adiacente si ajusteaza in mod automat performanta pentru a reda culori cat mai aproape de natural pe intreaga suprafata a video wall-ului.

✔ Sursa de lumina LED din componenta video wall-ului are o durata de functionare de pana la 10 ani, cu operare 24/7
✔ 4 moduri de operare: Normal, Bright, Eco si Advanced Eco
✔ Gama variata Color Reproduction Range
✔ Setari multiple pentru afisarea imaginilor: Optimized Color, Vivid Color si Low Color Temperature

Software-ul de streaming Datapath Quant ofera o imbunatatire a timpului de raspuns, permitand operatorilor ca, in situatii critice, sa transmita rapid informatia catre persoana abilitata sa ia o decizie. Solutia software permite accesarea surselor din video wall din orice locatie. De asemenea, ofera posibilitatea de a partaja aplicatiile si permite operatorilor sa realizeze modificari pe acestea, sprijinind astfel modul de lucru colaborativ.

Solutia de video wall proiectata si implementata de GBC® prin partenerul Altimate permite acum Primariei Turda monitorizarea traficului, folosind tehnologie de ultima generatie, prin facilitarea accesului si vizualizarea pe video wall a camerelor de supraveghere din oras.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.