Primaria Sectorului 4 Bucuresti

Cu numeroase proiecte de investitii in infrastructura urbana, spitale si unitati de invatamant, Primaria Sectorului 4 isi propune mereu sa ramana aproape de locuitorii sectorului si la curent cu noile tehnologii.

Tehnologii moderne integrate pentru solutii practice de comunicare


Pentru desfasurarea cat mai facila a sedintelor, a aparut nevoia unui sistem de discutii care sa aiba integrata si optiunea de vot. Astfel, cu sprijinul partenerului Office & More SRL, am implementat in cadrul Primariei Sectorului 4 solutia integrata menita sa imbunatateasca comunicarea intre participantii diferitelor tipuri de sedinte si intalniri, facilitand totodata exprimarea democratica a votului asupra agendei intalnirii.

Solutia propusa de tip wired (cu cabluri) manufacturata de Gonsin, potrivita salii de sedinte a Primariei Sectorului 4 si adaptata nevoilor acesteia, a fost aleasa pentru asigurarea redundantei si stabilitatii sistemului, oferind in acelasi timp un raport excelent pret/calitate. Sistemul de discutii si vot integrat pe care l-am implementat este format din: o unitate centrala, o unitate presedinte si 35 de unitati delegat.

Solutia versatila de sistem de discutii oferit de Gonsin incorporeaza microfon si difuzor in fiecare unitate, fie ea tip delegat sau presedinte, oferind posibilitatea activarii a pana la 4 microfoane in acelasi timp. De asemenea, toate informatiile sunt criptate, asigurand securitatea informatiilor si confidentialitatea votului. Software-ul integral in limba romana asigura operarea facila a intregii solutii, salvarea si exportarea de rapoarte necesare asigurarii trasabilitatii si transparentei decizionale.

Solutia implementata de noi a fost integrata cu echipamentele deja existente la Primaria Sectorului 4 pentru a oferi optiunea de afisare a votului pe display-urile din sala. In acest fel, prin implementarea acestei solutii, Primaria Sectorului 4 isi intareste imaginea de institutie transparenta, care isi desfasoara activitatea in siguranta, folosind tehnologii moderne.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.