Primaria Sectorului 1 Bucuresti

Fondata in anul 1926, Primaria Sectorului 1 reprezinta o autoritate a administratiei publice locale si motorul economic al Bucurestiului. Sectorul 1 este cea mai dezvoltata zona administrativa a Capitalei Romaniei, aici avand sediul importante obiective economice, societati comerciale si corporatii.

Transparenta decizionala prin tehnologii moderne


Incredere, promptitudine, profesionalism, ambitie si angajament sunt valorile care definesc Mida Soft Business. Partenerul nostru in acest proiect ofera solutii flexible, sigure si eficiente pentru echipamente IT, dezvoltare software, servicii integrate de cost-per-pagina si nu numai. Mida Soft colaboreaza cu companii de top din industrie si vine in intampinarea clientilor cu solutii dedicate si adaptabile pentru ca acestia sa-si atinga maximul potential de business.

Solutia a presupus actualizarea sistemului de votare existent cu solutii tehnologice de ultima generatie care sa includa vot electronic, transcript si traducere simultana. Proiectul a fost implementat impreuna cu Mida Soft si a constat in instalarea unui sistem integrat de discutii si vot electronic cu fir manufacturat de Televic, solutie ce faciliteaza comunicarea la inalta calitate, fiind in acelasi timp usor expandabila si personalizabila. Sistemul de vot este 100% securizat prin autentificarea nominala pe baza de card, permitand, pe langa setarea unui cvorum, atat sedinte de vot secret, cat si nominal.

Solutia a fost completata in mod natural de cabinele profesionale pentru interpreti Audipack, usor de instalat si prevazute cu sistem de ventilatie integrat. Cabinele Audipack sunt perfect compatibilite cu solutiile Televic de traducere simultana si respecta standardul ISO 4043/2016 pentru a oferi traducere de inalta calitate, ascultatorii primind mesajul clar, lipsit de zgomote.

In completarea sistemului de discutii, au fost instalate display-uri SONY de ultima generatie, pentru a facilita afisarea rezultatului voturilor, si camere video cu functii de urmarire automata a vorbitorului activ, pentru asigurarea transparentei decizionale prin sesiuni automate de live streaming.

Proiectul implementat la Primaria Sectorului 1 incurajeaza transparenta decizionala, ofera participantilor posibilitatea de inregistrare sau streaming in timp real pe internet a sedintelor si asigura o mai buna comunicare intre membrii participanti si comunitate. Pentru a asigura transparenta decizionala, la Primaria Sectorului 1, ca parte din solutie, a fost implementat si un sistem de transcript manual ce permite inregistrarea mult mai facila a sedintelor si conferintelor.

Sistemul permite crearea transcriptului sedintei in baza inregistrarilor audio si eliminarea completa a greselilor. Solutia oferita Primariei Sectorului 1 este supusa regulilor de autentificare prin card a participantilor la sedinta si se obtin astfel inregistrari ale discutiilor care ofera, pe langa fluxul audio de o calitate desarvarsita si marcaje exacte ale timpului in care cineva a luat cuvantul, dar si detalii despre vorbitor: nume, prenume, functie, detalii despre preluarile de cuvant etc. De asemenea, sistemul permite ascultarea mesajului in doua limbi diferite simultan, optiunea de a trunchia mesajul salvat, dar si functii de Fast Forward, Fast backward, Slow, Pause si Stop, pentru un transcript corect al sedintei.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.