Primaria Satu Mare

Deschiderea fata de tot ce este nou si transparenta sunt doua caracteristici definitorii pentru Primaria Satu Mare, iar aceste lucruri se transpun si in modernizarea constanta a sediului primariei, prin implementarea de solutii care sa faciliteze comunicarea atat intre angajati, cat si cu locuitorii orasului.

Solutii practice pentru sala de sedinte


Primaria orasului Satu Mare isi dorea un sistem de conferinte care sa acopere nevoia de a purta discutii in mod organizat si care sa asigure un proces democratic de votare a ordinii de zi, dar care sa asigure si securitatea informatiilor, pe langa simplificarea modului de desfasurare a sedintelor.

Workmedia B2B este partenerul local care a sustinut implementarea solutiei integrate de sistem de discutii cu sistem de vot oferita de Gonsin pentru Primaria Satu Mare. Tehnologia recomandata a fost wireless, asigurand mobilitatea, fexibilitatea si eleganta necesara pentru contextul si aplicatia clientului.

Pentru a usura exploatarea sistemelor, atat meniul unitatilor delegati/presedinte, cat si intreaga suita software de management si control sunt in limba romana. Sedintele pot fi inregistrare cu usurinta pentru creare de transcrieri/minute sau in scopuri de arhivare fara a fi necesar un alt echipament in acest sens.

Solutia implementanta asigura nevoile de discutii si voting pentru un numar de 25 de delegati si un presedinte, putand fi cu usurinta scalabil prin adaugarea rapida a altor console pentru delegati si reducand investitiile viitoare ale clientului in cazul modificarii numarului de participanti.

Sistemele de discutii Gonsin garanteaza confidentialitatea informatiilor prin criptarea comunicatiilor, atat pentru sesiunile de discutii, cat si pentru sesiunile de votare. Sistemele de votare incluse permit vot nominal sau secret, dupa caz.

Consiliul Judetean Satu Mare, aflat in aceeasi cladire, este beneficiarul unui sistem similar. Prin aceasta decizie strategica, cele doua institutii pot partaja sistemele de discutii si votare creand solutii flexibile sau asigurand suportul tehnic pentru sedintele cu multi participanti.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.