Primaria Buzau

Important nod feroviar si avand o economie bazata pe mai multe industrii, orasul Buzau este municipiul de resedinta al judetului cu acelasi nume, motiv pentru care aproape toate serviciile publice la nivel de judet isi au sediul aici.

Solutii moderne de comunicare


Condusa de importanta si responsabilitatea pe care o are in judet, Primaria Buzau si-a dorit implementarea unui sistem de discutii si vot modern, care sa raspunda nevoilor din cadrul sedintelor si intalnirilor desfasurate aici.

Noi am venit in intampinarea acestei nevoi cu sprijinul partenerului local Netwave SRL, companie ce se ocupa pe plan local cu vanzarea de echipamente de tehnica de calcul, service IT si networking – proiectarea si instalarea in domeniul retelelor de calculatoare precum si solutii complexe de supraveghere video.

Pentru a oferi Primariei Buzau un sistem de discutii si vot cu optiuni cat mai utile si usor de utilizat, inginerii nostri certificati au gandit o solutie de tipul design&build, in valoare totala de aproximativ  25 mii euro, care a inclus:

✔ Sistem de discutii cu vot integrat Televic Confidea format din unitate centrala, unitate presedinte si 30 de unitati delegat, echipate corespunzator pentru a sustine sesiuni de conferinte si voting

✔ Software de inregistrare si management al delegatilor, autentificarea acestora realizandu-se prin card

✔ Software de management al votului

✔ Software de transcriere Televic T-ReX

✔ Infrastructura IT necesara

✔ Solutie de afisare a rezultatelor sesiunilor de vot bazata pe gama profesionala de videoproiectoare Panasonic

Solutia bazata pe produsele Televic, producatorul atat de apreciat in cadrul Parlamentului European, simplifica modul in care organizatiile pot vota, fie secret sau nominal, fie alegeri, evaluari sau sesiuni de vot personalizate pe activitatea interna a organizatiei.

Astfel, noua solutie ofera Primariei Buzau atat un sistem de discutii modern cu functionalitati facile pentru orice tip de vot, cat si solutia de transcript pentru arhivarea si stocarea sedintelor in format scris, transparenta decizionala fiind subliniata prin utilizarea solutiei de noua generatie de afisare a rezultatelor votului.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.