Politia Locala Craiova

Centru al regiunii istorice Oltenia, Craiova este orasul de resedinta al judetului Dolj si al saselea cel mai mare oras din tara. In proiectul de reabilitare a Centrului Istoric al orasului a fost inclusa si realizarea unui sistem pentru supravegherea video urbana, vizand trei dintre punctele cheie ale acestei zone a municipiului.

Solutie moderna de monitorizare pentru un sistem avansat de dispecerizare


Pentru realizarea sistemului de supraveghere video urbana, au fost instalate camere video de supravegere in Centrul Istoric al Municipiului Craiova, in Pasajul Universitatii si in Parcarea Subterana din zona Teatrului National. Ceea ce lipsea era o solutie de preluare, prelucrare si vizionare a imaginilor furnizate de camerele video instalate in spatiul public. Am oferit astfel Primariei Craiova o solutie de video wall compusa din 4 cuburi cu retroproiectie Mitsubishi de 70”, dispuse in matrice, inclusiv controler grafic.

Cuburile Mitsubishi cu retroproiectie, cu diagonala de 70” si tehnologie DLP ofera rezolutie full HD 1920x1080, contrast ridicat si luminozitate sporita, incluzand functia de ajustare automata a luminozitatii. Create pentru operabilitate 24/7 si avand o durata de viata de pana la 130 mii de ore de functionare, cuburile Mitsubishi cu retroproiectie dispun de sistem de racire cu aer a surselor de lumina si acces frontal pentru service si mentenanta.

Solutia de video wall pentru dispecerizare implementata, ce are drept utilizator final Politia Locala a Municipiului Craiova, faciliteaza vizualizarea si interpretarea in timp real a imaginilor preluate de camerele video si contribuie astfel la imbunatatirea timpului de reactie si dispunerea rapida a masurilor necesare pentru rezolvarea eventualelor incidente.

Video wall-ul Mitsubishi ofera posibilitatea de integrare a tuturor celor peste 100 de camere video de supraveghere intr-un singur loc, afisarea flexibila a oricarei informatii video provenita de la acestea si optimizarea spatiului prin alocarea dinamica a ferestrelor corespunzatoare surselor video si alegerea unor rapoarte diferite de aspect.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.