NOVARA T IMPEX

Infiintata in 1994 si axata pe realizarea de lucrari de constructii civile, industriale, instalatii sanitare, electrice si termice, pe parcursul a 24 de ani de activitate, compania NOVARA T IMPEX, a reusit sa obtina o pozitie importanta pe piata constructiilor facand fata cu succes concurentei acerbe si contand permanent pe diversificarea activitatii sale prin deschiderea unor linii de producere a tamplariei din aluminiu si PVC, fasonare otel beton, precum si prelucrarea marmurei.

GBC a venit in intampinarea nevoii companiei NOVARA T IMPEX pentru o comunicare de calitate in cadrul intalnirilor sau conferintelor si de a sparge barierele lingvistice si a fost responsabil cu designul, proiectarea si implementarea unui sistem de discutii si vot wired si a unei cabine pentru interpreti marca GBC.

Sistemul de Audio Conferinta si Voting GBC HT-7300 Wired achizitionat este compus dintr-o unitate centrala, o unitate presedinte si 39 de unitati delegat. Principalele avantaje ale folosirii unui sistem wired sunt eliminarea interferentelor ce pot aparea in sistemele wireless si eliminarea posibilitatii ascultarii sau inregistrarii neautorizate, crescand astfel calitatea sunetului si securitatea sistemului. Sistemul are difuzor de monitorizare incorporat, display LCD pentru afisarea setarilor curente si functii de votare.

AVS Silent Booth 1300 este o cabina pentru interpreti modulara, demontabila, proiectata si executata in Romania de GBC, ce poate acomoda 2 interpreti, oferindu-le un confort sporit. Cabina pentru interpreti GBC® reprezinta cheia unei interpretari de succes, oferind izolare fonica de calitate si putand fi customizata in cel mai mic detaliu pentru integrare arhitecturala in locatie. In plus, fiind fabricata in Romania si beneficiind de cei peste 18 ani de experienta GBC, se integreaza perfect cu echipamentele de traducere si respecta bunele practici din Romania.

Pentru o traducere simultana de cea mai buna calitate, alaturi de cabina pentru interpreti GBC, au fost achizitionate o unitate pentru interpret 6+1 canale, 2 headset-uri pentru interpret si o camera High Speed Dome Camera cu instalare in tavan. In plus, au mai fost achizitionate 16 incinte acustice cu carcase din ABS ignifuge si sensibilitate 86dB 1W/1m, ce ofera o calitate exceptionala a sunetului, un microfon gooseneck pentru pupitru, un amplificator mono si mixer pentru sistemele pe 100V, toate manufacturate de Monacor.

In completarea solutiilor implementate, a fost achizitionat un Display Interactiv CTOUCH Ledurra XTs, cu functie touch screen, diagonala de 65' si rezulutie Full HD 1080p, dar si un TV Tuner Standalone KWorld External TVBox si un sistem de prelucrare a semnalelor CTOUCH OPS PC.

Solutiile implementate de GBC la sediul companiei NOVARA T IMPEX duc comunicarea la un nou nivel si facilitateaza transparenta decizionala datorita sistemului de vot ce face foarte accesibila exprimarea votului, in conformitate cu legislatia si regulamentele aplicabile in Romania.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.