Muzeul National de Arta Contemporana al Romaniei

Muzeul National de Arta Contemporana al Romaniei (MNAC) are drept scop promovarea numelor relevante ale artei contemporane romanesti si prezentarea, adesea pentru prima data in Romania, a artistilor internationali de renume, cautand sa valorifice patrimoniul mobil printr-o abordare integratoare a culturii vizuale.

Audio ghid preinregistrat usor de gestionat


Ca majoritatea spatiilor care gazduiesc exponate ori diferite tipuri de galerii si expozitii, in cadrul MNAC se cerea o solutie de audio ghid care sa ofere vizitatorilor muzeului detalii pretioase si semnificative despre ceea ce vad.

Solutia oferita de noi a venit in intampinarea acestei nevoi. Am ales pentru MNAC o solutie de audio ghid wireless preinregistrat Okayo, formata din 20 de dispozitive, unitate de incarcare, unitate de transfer de date si software dedicat pentru realizarea transferului de date.

Pentru ca nu toate galeriile MNAC sunt permanente si adesea sunt gazduite noi expozitii, nevoia muzeului era de a putea schimba oricand si cu usurinta continutul redat pe unitatile de audio ghid. De aceea, alaturi de echipamentele Okayo, am oferit si instruirea necesara pentru ca personalul muzeului sa poata realiza singuri incarcarea sau actualizarea continutului.

Unitatile pentru audio ghid preinregistrat Okayo AT 200+ vin cu functionalitati imbunatatite, ecran OLED color, tastatura iluminata, calitate audio si posibilitatea folosirii a doua perechi de casti in acelasi timp, totul cu o autonomie de peste 10 ore.

Unitatea de incarcare a continutului Okayo ATC 221U poate acomoda pana la 20 de unitati simultan, oferind functii de gestionare si organizare a continutului incarcat, avand insa si capacitatea de a incarca pana la 1000 de unitati in doar 3-4 ore.

Design-ul elegant ingloband sistem anti-furt al unitatilor de audio ghid Okayo, alaturi de meniul simplu si intuitiv, fac folosirea lor extrem de facila pentru vizitatorii muzeului, oferind detaliile despre exponate intr-un mod accesibil.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.