Muzeul National de Arta al Romaniei

Muzeul National de Arta al Romaniei detine cele mai bogate colectii de arta romaneasca medievala si moderna, arta europeana, arte decorative si arta orientala din tara. Fostul Palat Regal de pe Calea Victoriei gazduieste Galeria Nationala (cuprinzand Galeria de Arta Veche Romaneasca si Galeria de Arta Romaneasca Moderna) si Galeria Europeana. Tot aici pot fi vizitate Sala Tronului si alte spatii de relevanta istorica, precum si numeroase expozitii temporare.

Ducem vizitele la muzeu la un nou nivel


Pentru Muzeul National de Arta al Romaniei, GBC a livrat si implementat o solutie audio ghid preinregistrat Okayo de ultima generatie, formata din unitati de redare, sistem de incarcare, software si casti.

Unitatile de redare au incorporat un card SD de 2 Gb, pe care se pot inregistra pana la 1800 de minute de continut audio sau muzica la calitate CD. Sistemul suporta pana la 32 de limbi diferite, cu maxim 950 de mesaje pentru fiecare limba - suficient pentru a oferi informatii complete legate de exponate sau atractiile locatiei. Cu un design ergonomic si intuitiv unitatile includ taste fluorescente care asigura usurinta folosirii chiar si in mediile intunecate.

Incarcarea sau actualizarea continutului audio din unitatile de redare se face cu ajutorul aplicatiei Audio Master 3 (sistem operare Windows), livrat gratuit impreuna cu standul ATC-110U. Transferul continutului se realizeaza simultan pentru 10 unitati (capacitatea standului ATC-110U).

Sistemul de audio ghid preinregistat implementat de GBC la Muzeul National de Arta al Romaniei, ofera vizitatorilor o augmentare a experientei culturale de vizitare asigurand fiecaruia dintre ei posibilitatea de a asculta continutul in propriul ritm si de a se concentra in mod diferit pe fiecare obiectiv, in functie de propriile interese.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.