Muzeul de Etnografie Brasov

Muzeul de Etnografie Brasov este consacrat etnologiei regionale din sud-estul Transilvaniei, ilustrand prin patrimoniul sau valoros civilizatia comunitatii rurale din zonele etnografice Bran, Rupea, tara Oltului, Valea Hartibaciului, tara Barsei. Muzeul s-a infiintat in anul 1990, continuand activitatea sectiei de etnografie (infiintata in 1967) din cadrul Muzeului Regional Brasov, muzeu format in 1950 prin reunirea colectiilor Muzeului Sasesc al tarii Barsei si cele ale Muzeului Asociatiunii Culturale ASTRA.

GBC a venit in intampinarea nevoii Muzeului de Etnografia Brasov de a oferi vizitatorilor libertate de miscare si independenta, cu un sistem de audio ghid preinregistrat Okayo ce ofera vizitatorilor o calitate inalta a sunetului, iar organizatorilor controlul total asupra informatiilor transmise catre public.

Sistemul de audio ghid preinregistrat Okayo AT-100 achizitionat de Muzeul de Etnografie Brasov reprezinta o solutie eficienta de audio ghid preinregistrat cu tehnologie de ultima-generatie, pana la 23 de limbi diferite si 1.000 de mesaje pentru fiecare limba in parte, si este compus din 12 unitati de redare, o unitate pentru incarcare si 12 casti soft-shell ce ofera o experienta de ascultare confortabila.

Unitatile de redare au incorporat un card SD de 2 Gb, pe care se pot inregistra pana la 1800 de minute (30 de ore redare continua) de continut audio sau muzica la calitate superioara. Sistemul suporta pana la 32 de limbi diferite, cu maxim 1.000 de mesaje pentru fiecare limba - suficient pentru orice fel de informatii legate de exponatele sau atractiile Muzeului de Etnografie Brasov.

Cu un design ergonomic, intuitiv si functii user-friendly, unitatile includ taste fluorescente care asigura usurinta folosirii chiar si in mediile intunecate si folosesc tehnologia pentru a oferi vizitatorilor o experienta cu totul deosebita, indiferent de nationalitate.

Sistemul de audio ghid preinregistrat implementat de GBC, ofera vizitatorilor Muzeului de Etnografie Brasov augmentarea experientei culturale de vizitare, oferind fiecaruia posibilitatea de a asculta continutul audio in propriul ritm si de a se concentra pe obiectivele din muzeu in functie de preferinte, ingloband totul intr-o experienta de vizitare memorabila.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.