Muzeul Brailei Carol I

Muzeul Brailei "Carol I" este o institutie publica de cercetare, evidenta, conservare, restaurare si valorificare cultural-educativa a patrimoniului pe care-l detine. Principalele directii de cercetare si valorificare cultural-educativa ale institutiei sunt: arheologia, istoria veche, medievala, moderna si contemporana, etnografia si arta populara, arta plastica si decorativa, marile personalitati creatoare, fauna, flora si ecologia zonei.

Muzeul Brailei "Carol I" a achizitionat de la GBC® un sistem de audio ghid preinregistrat Okayo pentru a pune in valoare experienta individuala a fiecarui vizitator. Sistemul Okayo AT-100 achizitionat, reprezinta o solutie eficienta de audio ghid preinregistrat cu pana la 23 de limbi diferite si 1.000 de mesaje pentru fiecare limba in parte si este format din 60 de unitati de redare, 6 unitati de incarcare si 60 de acumulatori.

Unitatile de redare au incorporat un card SD de 2 Gb, pe care se pot inregistra pana la 1800 de minute de continut audio (30 de ore redare continua) sau muzica la calitate superioara . Sistemul suporta pana la 32 de limbi diferite, cu maxim 950 de mesaje pentru fiecare limba - suficient pentru orice fel de informatii legate de exponate sau atractiile locatiei. Cu un design ergonomic si intuitiv unitatile includ taste fluorescente care asigura usurinta folosirii chiar si in mediile intunecate.

Incarcarea  sau  actualizarea  continutului audio din unitatile de redare se face cu ajutorul aplicatiei Audio Master 3 (sistem operare Windows) cu software disponibil in 7 limbi, ce este livrat impreuna cu unitatile de incarcare, iar transferul continutului se realizeaza simultan pentru 10 unitati.

Solutia de ghid audio preinregistrat Okayo AT-100 implementata de GBC®, ofera vizitatorilor Muzeului Brailei "Carol I" libertate de miscare, independenta si o calitate inalta a sunetului, iar organizatorii beneficiaza de control total asupra informatiilor transmise catre public.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.