Municipiul Iasi

Primaria Municipiului Iasi, ca membra a Asociatiei Muncipalitatilor din Romania are ca viziune satisfactia permanenta a locuitorilor orasului (persoane fizice si juridice), a angajatilor, apreciati ca si colaboratori si a societatii civile, urmarind sa devina un lider regional si national. Misiunea Primariei Municipiului Iasi include oferirea de servicii publice de calitate in domeniul administratie publice locale.

Prin intermediul primariei, pentru Municipiul Iasi, a fost acizitionat de la GBC un sistem de audio ghid preinregistrat, sistem ce ofera o calitate inalta a sunetului si ofera controlul total asupra informatiilor transmise.

Sistemul de audio ghid preinregistrat XPerience achizitionat, este cel mai folosit echipament audio ghid din Europa si dispune de o autonomie de pana la doua luni a bateriei ceea ce ii ofera o fiabilitate de neegalat.

Dimensiunile reduse, greutatea mica si designul placut fac din XPerience un device confortabil, usor de folosit si transportat, chiar si pentru vizitele lungi. Fiecare dispozitiv vine cu asistent vocal integrat care ghideaza vizitatorul in utilizarea acestuia, iar statisticile de utilizare sunt inregistrate automat, informatiile colectate fiind preluate prin RF.

XPerience introduce sincronizarea perfecta cu materialele video "on demand": utilizatorul tasteaza numarul materialului video pentru a asculta materialul audio aferent. De asemenea, exista optiunea declansarii si sincronizarii automate a materialelor video prin infrarosu.

Sistemul de audio ghid preinregistrat foloseste tehnologia pentru a oferi vizitatorilor o experienta cu totul deosebita, indiferent de nationalitate. Aceasta solutie fiabila, la un cost accesibil, duce vizitele la un nou nivel si imbina bogatia culturala cu cea tehnologica.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.