Ministerul Educatiei

Ministerul Educatiei reprezinta organismul Guvernului Romaniei ce coordoneaza sistemul de invatamant din Romania si stabileste obiectivele sistemului de invatamant. Pentru transformarea digitala si integrarea educatiei interactive in institutiile de invatamant din Romania, Ministerul Educatiei a inceput parteneriatul cu GBC prin alegerea solutiei educationale interactive state-of-the-art oferita de compania noastra.

Ministerul Educatiei - educatie interactiva performanta la cel mai inalt nivel


Ministerul Educatiei si GBC, prin brandul IQboard dedicat solutiilor interactive educationale, reprezinta un exemplu esential si definitoriu ca sustinem procesul de digitalizare al sistemului de invatamant din Romania si ducem educatia la urmatorul nivel.

Educatia interactiva reprezinta calea fireasca si eficienta pentru a crea generatii bine pregatite pentru integrarea naturala in piata muncii high-tech.

GBC a oferit solutii complete de digitalizare pentru toate judetele din Romania: table interactive cu pentray, videoproiectoare performante, suporti profesionali pentru videoproiectoare, module de conectare wireless si software-uri educationale IQboard pentru a sustine activitatea profesorilor in toate cele 3 scenarii necesare astazi: in clasa, de la distanta si hibrid. Beneficiul pentru invatamantul remote sau hibrid este conturat de faptul ca tabla interactiva este compatibila cu solutiile de invatamant online sau de videoconferinta Zoom, Google Meet, Hangouts, StarLeaf, Microsoft Teams etc.

Experienta educationala high-end wireless este asigurata atat de pachetul interactiv all-in-one cu tehnologie de ultima generatie Infrared si software-ul educational integral in limba romana, cat si de dispozitivul de streaming media ce reda fisierele PowerPoint, Excel, Word, PDF imaginile si clipurile video de la videoproiector pe tabla interactiva. Totodata, un beneficiu important ce stimuleaza colaborarea intre profesor si elevi, dar si munca in echipa, este tehnologia Multi-Touch prin care pana la 10 utilizatori pot folosi simultan tabla interactiva.

Pachetul interactiv de calitate oferit de GBC devine partenerul de nadejde al profesorului si il ajuta sa dezvolte creativitatea, curiozitatea, gandirea critica si increderea in sine pentru fiecare elev sau student aflat sub indrumarea sa.

Prin software-ul educational IQboard, profesorul are la indemana intr-un singur loc resursele si materialele educationale precum: instrumente speciale dedicate fiecarei materii in parte, posibilitatea de a introduce continut multimedia cum ar fi imagini, audio, flash, video, si functie e-ink de editare cu cerneala digitala inteligenta in aplicatii precum Microsoft Word, PowerPoint, Excel, PDF sau adnotari in timp real in Microsoft Explorer/Edge. Totodata, ofera o experienta naturala de scriere prin functia de recunoastere a scrisului de mana si transformarea automata a acestuia in text editabil.

Toate resursele educationale interactive vor ajuta profesorul in crearea unui continut digital relevant, captivant si pe intelesul elevilor si studentilor, care vor trece prin filtrul propriei gandiri informatiile primite si vor stimula participarea lor activa.

Prin solutiile de educatie interactiva, GBC face diferenta in mediul educational, contribuind relevant la procesul de digitalizare completa al Romaniei. It’s time for SmartEdu!

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.