LCM Agency, Republica Moldova

LCM Agency este o agentie de consultanta si organizare evenimente, cu servicii de inchiriere echipamente, design, print, catering si transport din Chisinau, Republica Moldova. Compania ofera solutii profesionale pentru conferinte si gestionarea evenimentelor, de la sisteme de discutii si echipamentul necesar pentru traducere pana la design-ul materialelor de promovare.

Comunicare profesionala fara bariere


GBC impreuna cu LCM Agency reprezinta exemplul unei colaborari de succes pe termen lung. In prima etapa a proiectului, GBC a furnizat un sistem de discutii cu fir si traducere simultana Televic, eliminand barierele lingvistice si creand scenariul optim de comunicare.
In a doua etapa, GBC prin solutia Televic a raspuns nevoii de extindere al numarului de participanti si a solutionat cu promptitudine noile cerinte ale companiei LCM Agency privind upgrade-ul la sistemul de discutii.

Solutia integrata Televic compusa din sistemul de discutii cu fir si traducere simultana asigura desfasurarea coerenta si comunicarea fluenta ale sedintelor si evenimentelor prin tranzitii naturale intre participanti in orice context. Echipamantele furnizate pentru a fi utilizate intr-o gama variata de evenimente sunt:

✔ Console Confidea Flex
✔ Console interpreti
✔ Microfoane pentru console delegat
✔ Casti audio pentru delegati
✔ Casti cu microfon pentru interpreti
✔ Unitati centrale Televic Plixus AE-R
✔ Licente pentru activarea optiunii de traducere simultana
✔ Cabluri de conexiune

Prin solutia Televic, furnizata de GBC, clientul nostru a obtinut doua sisteme independente pe care le poate utiliza separat sau le poate folosi impreuna ca un sistem extins in functie de contextul evenimentului.

Consola Confidea Flex este dispozitivul in care hardware-ul si software-ul se adapteaza constant pentru a crea cadrul optim pentru sedinte si evenimente in care ideile si informatiile sunt in prim-plan.
Sunetul profesional, puternic si clar este asigurat atat de microfoanele pentru unitatile delegat al sistemului de discutii, cat si de castile audio pentru delegati, furnizand comunicarea la cele mai inalte standarde de calitate. 
Prin unitatea centrala Plixus AE-R exista un control deplin asupra sistemelor de discutii intr-un mod extrem de clar si intuitiv, fara necesitatea unui PC. Inregistrarea audio a sedintei se poate salva fie in memoria interna de 8GB sau intr-un stick USB conectat in portul USB al unitatii centrale.

GBC si Televic ofera cea mai versatila solutie pentru conferinte creand o experienta de comunicare confortabila si colaborare placuta in orice scenariu audio-video.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.