Jetav Flight Academy

Fondata in 2016, Jetav Flight Academy a adus la bord doar oameni cu o vasta experienta in aviatie, pentru a pune bazele celei mai performante academii de aviatie. Programele aprobate AACR sunt concepute pentru a indeplini standardele riguroase de siguranta cerute astazi de membrii echipajului de cabina, oferind in acelasi timp pasagerilor servicii la cele mai inalte standarde.

Videoproiectie pentru simulator de zbor


Pentru ca viitorii piloti sa aiba parte de experiente cat mai realiste si pentru a se putea pregati corespunzator pentru cariera lor in domeniul aviatiei, Academia dispune de un simulator de zbor real pe B737 (cel mai bine vandut avion de pasageri al tuturor timpurilor). Solutia de videoproiectie din cadrul simulatorului de zbor avea nevoie de o imbunatatire, iar propunerea noastra a fost un pachet format din 3 videoproiectoare Optoma ZH406ST ce redau imaginile pe ecrane curbate.

Videoproiectorul de tip laser Optoma ZH406ST este special proiectat pentru functionare 24/7, este extrem de versatil si instalarea sa este extrem de flexibila. Compatibil 4K si HDR, videoproiectorul short throw full HD 1080pDuraCore este ideal pentru aplicatiile ce impun o imagine clara si luminoasa.

"Multumim GBC pentru promptitudinea si profesionalismul dovedite pentru livrarea videoproiectoarelor necesare simulatorului nostru de zbor!" - echipa Jetav Flight Academy

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.