Institutul National al Magistraturii

Institutie publica cu personalitate juridica, aflata in coordonarea Consiliului Superior al Magistraturii, Institutul National al Magistraturii realizeaza formarea initiala a viitorilor magistrati (judecatori si procurori), formarea profesionala continua a magistratilor in functie, precum si pregatirea formatorilor, in conditiile legii.

Calitatea interpretarii depinde de cabina profesionala dedicata interpretilor


Avand deja un sistem de discutii cu traducere simultana integrata, institutia s-a lovit de problema zgomotelor de fundal si, astfel, de dificultati in intelegerea mesajelor si a informatiilor transmise. Asa a aparut necesitatea unei cabine profesionale de interpretare, care sa ofere izolare fonica si spatiul necesar interpretilor pentru a-si desfasura activitatea in liniste si pentru a putea oferi interpretare de calitate.

Am venit in intampinarea nevoii Institutului National al Magistraturii de a-si imbunatati solutia existenta prin integrarea cabinei modulare pentru doi interpreti Audipack Silent 9300. Pentru confortul interpretilor in cabina de interpretare, am adaugat doua sisteme de ventilatie pentru instalare fixa, si acestea manufacturate de Audipack, lider mondial in productia de cabine pentru interpreti.

Fiind creata in conformitate cu standardele ISO 4043 si DIN 56924, cabina de interpretare Audipack Silent 9300 ofera izolare fonica perfecta, interpretarea fiind mult mai usor de realizat de catre interpreti, garantand in acelasi timp o calitate sporita a mesajului transmis.

Solutia versatila implementata la Institutul National al Magistraturii ofera interpretilor un mediu confortabil pentru a-si desfasura activitatea in conditii tehnice adecvate, cabinele de traducere simultana si interpretariat profesionale Audipack fiind recunoscute pentru fiabilitate si flexibilitate deosebite si pentru calitatea exceptionala a sunetului.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.