IMSAT

IMSAT este o companie specializata in proiectarea, executia si montajul echipamentelor industriale, structurilor metalice, instalatiilor electrice, de climatizare, sistemelor de securitate, instalatiilor pentru cai ferate si transport urban. Infiintata in 1962, IMSAT este o companie ce ofera servicii de proiectare, project management, instalare, punere in functiune si mentenanta. Cu o puternica prezenta internationala, compania IMSAT indeplineste exigentele clientilor in toata lumea.

Exprima-ti votul in siguranta


Sistemul de vot portabil Gonsin W4 foloseste DSSS (Direct Sequence Spread Spectrum), o tehnologie de comuniare wireless militara avansata, ce permite desfasurarea procesului de vot in siguranta si asigura confidentialitatea datelor.

Exprimarea votului se face simplu, prin apasarea unuia dintre butoanele DA / NU / ABTINERE, iar rezultatele votului pot fi afisate in timp real pe un display sau printate pentru o analiza rapida a votului.

Participarea la vot se face prin inregistare sau prin autentificarea cu ajutorul cardului RFID securizat, pentru un vot sigur si transparent.

✔ Identificarea participantilor la vot prin card
✔ Display LCD
✔ Numararea automata a voturilor
✔ Stocarea automata a voturilor in baza de date
✔ Vot nominal sau vot secret
✔ Pana la 24 de secvente de operare
✔ Criptare profesioanala cu tehnologia 128bit AES, imposibil de penetrat
✔ Capacitate de stocare pana la 10.000 de participanti

Prin implementarea solutiei de vot potrabil Gonsin W3, GBC a venit in intampinarea nevoilor clientilor companiei IMSAT pentru un vot electronic democrat si transpartent, in cadrul sedintelor avute.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.