IMSAT

IMSAT este o companie specializata in proiectarea, executia si montajul echipamentelor industriale, structurilor metalice, instalatiilor electrice, de climatizare, sistemelor de securitate, instalatiilor pentru cai ferate si transport urban. Infiintata in 1962, IMSAT este o companie ce ofera servicii de proiectare, project management, instalare, punere in functiune si mentenanta. Cu o puternica prezenta internationala, compania IMSAT indeplineste exigentele clientilor in toata lumea.

Exprima-ti votul in siguranta


Sistemul de vot portabil Gonsin W4 foloseste DSSS (Direct Sequence Spread Spectrum), o tehnologie de comuniare wireless militara avansata, ce permite desfasurarea procesului de vot in siguranta si asigura confidentialitatea datelor.

Exprimarea votului se face simplu, prin apasarea unuia dintre butoanele DA / NU / ABTINERE, iar rezultatele votului pot fi afisate in timp real pe un display sau printate pentru o analiza rapida a votului.

Participarea la vot se face prin inregistare sau prin autentificarea cu ajutorul cardului RFID securizat, pentru un vot sigur si transparent.

✔ Identificarea participantilor la vot prin card
✔ Display LCD
✔ Numararea automata a voturilor
✔ Stocarea automata a voturilor in baza de date
✔ Vot nominal sau vot secret
✔ Pana la 24 de secvente de operare
✔ Criptare profesioanala cu tehnologia 128bit AES, imposibil de penetrat
✔ Capacitate de stocare pana la 10.000 de participanti

Prin implementarea solutiei de vot potrabil Gonsin W3, GBC a venit in intampinarea nevoilor clientilor companiei IMSAT pentru un vot electronic democrat si transpartent, in cadrul sedintelor avute.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.