IANUS SRL

Compania IANUS din Zalau, specializata in instalatii electrice, are un numar de 90 de angajati si este una dintre putinele firme din industrie care ocupa intreg spectrul instalatiilor electrice intre 0-110 kV, incepand cu instalatii electrice de curenti slabi, trecand prin domeniul instalatiilor electrice pentru constructii civile si industriale, al automatizarilor industriale si ajungand la instalatiile energetice de producere si distributie a energiei electrice.

Sisteme eficiente la preturi competitive


GBC® a implemantat un sistem de traducere simultana portabila Okayo la sediul companiei IANUS, sistemul Okyo EJ7 achizitionat reprezentand cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania, cu un raport excelent calitate/pret.

Sistemul este format din 280 de receptoare si 6 unitati de incarcare. Receptoarele dispun de tehnologie radio RF criptata cu receptie pana la 100 m, display LCD pentru afisarea canalului, a frecventei si a starii bateriei, 16 canale de receptie (traducere simultana pana la 16 limbi), sensibilitate ajustabila Hi/Mid/Low pentru diferite tipuri de aplicatii si au o autonomie de pana la 19 ore cu acumulatorii inclusi.

In plus, receptoarele au carcasa din aluminiu ultra usoara si extra rezistenta, suport de prindere metalic pentru curea pentru usurinta in utilizare, conector jack 3.5 mm “push-fit” pentru casti, conector AUX out pentru amplificarea sau inregistrarea traducerii si casca tip one-ear inclusa.

Solutia de traducere simultana portabila Okayo implementata de GBC la sediul companiei IANUS are tehnologie UHF de ultima generatie, functii user-friendly si beneficiaza de garantie extinsa de pana la 5 ani.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.