Galeriile Artmark

Inca de la infiintare, in anul 2008, Casa de Licitatii Artmark, sub denumirea legala de Galeriile Artmark SRL, desfasoara doua activitati distincte: una preeminent comerciala, de casa de licitatii de arta, iar alta predominant culturala, de afirmare a artei de patrimoniu prin galeria ArtSociety, respectiv de promovare a artei contemporane tinere prin galeria Point Contemporary.

Audio ghid preinregistrat pentru experiente unice oferite vizitatorilor


Dorindu-si sa vina in intampinarea vizitatorilor galeriilor cu solutii rapide si la indemana de prezentare a exponatelor, Artmark era in cautarea unui sistem eficient de audio ghid preinregistrat.

Solutia oferita de noi, manufacturata de Okayo, a venit in intampinarea acestei nevoi, oferind echipamente ce folosesc tehnologii digitale audio de calitate (MP3), cu un meniu intuitiv si usor de utilizat, cu posibilitatea de redare a continutului in pana la 32 de limbi diferite.

Dimensiunile reduse, greutatea mica, autonomia de peste 10 ore si spatiul generos de stocare a continutului (pana la 2 GB), fac din unitatile de audio ghid Okayo solutia potrivita pentru oferirea de explicatii suplimentare in spatiile in care se desfasoara adesea expozitii de orice fel.

Artmark a optat pentru o solutie formata din 10 unitati de audio ghid preinregistrat Okayo AT-100 insotite de unitatea de incarcare si transfer de date care asigura eficienta solutiei si actualizarea simpla si rapida a continutului.

Astfel, folosind solutia oferita de noi, Artmark a asigurat optimizarea si simplificarea vizitelor in galeriile sale, asigurand confortul si oferirea de informatii clare vizitatorilor.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.