Fitbit Romania

Fitbit, cel mai puternic brand global de dispozitive inteligente pentru masurarea activitatilor fizice, a deschis in Romania cel mai mare centru de cercetare si dezvoltare din Europa si a incredintat lui GBC proiectarea si implementarea solutiilor de videoconferinta in noul sediu avangardist.

Unified communication - Comunicarea corporate la un alt nivel


In completarea elegantei si calitatii impuse de profilul Fitbit, solutiile implementate de GBC au fost aliniate standardelor globale Fitbit garantate prin parteneriatul global PSNI si compuse din echipamente profesionale cu renume in industria AV: Sony, Extron, Vaddio, Revolabs si ClearOne.

Au fost amenajate sali de videoconferinta si sali multifunctionale complexe ce cuprind solutii de comunicare si display-uri Sony 4K, impreuna cu sisteme audio DSP de ultima-generatie si solutii de automatizare si control Extron.

Solutiile propuse au adus pe langa integrarea nativa cu aplicatiile Zoom, Zoom Rooms sau Zoom Room Management si garantarea unui sunet ireprosabili prin tehnologii avansate de AEC si procesare DSP a sunetelor.  Mai mult, prin flexibilitatea unui singur flux USB, solutiile sunt compatibile cu orice alt sistem din piata de Unified Communication: Teams, Webex, Blujeans, etc

Solutia completa a fost compusa din:

✔ Camere profesionale USB PTZ Aver Cam520
✔ Speakerphone Revolabs FLX UC 500 si Revolabs FLX UC 1000 cu full-duplex audio
✔ Display-uri Profesionale 4K Sony BRAVIA
✔ Unitati Mac Mini PC Apple
✔ Vaddio AV Bridge Matrix Pro, cu tehnologie Quick-Connect™ integrata si High-definition streaming quality, ce combina functia de mixare audio si video intr-un singur echipament
✔ Camera video Vaddio Roboshot 12 HDMI ce dispune de un zoom optic de 12x cu un FOV de 73 de grade
✔ Incinte acustice Extron tip pendant

Cafeteria este zona multifunctionala ce poate fi transformata cu usurinta in sala adhoc de videconferinta datorita sistemelor audio-video integrate. Pentru realizarea salii, am folosit solutii audio manufacturate de Extron ce permit impartirea spatiului in 3 zone acustice, solutii de videoconferinta bazate pe camerele profesionale Vaddio, ecrane multiple de mari dimensiuni  Sony 4K, dar si solutii integrate de comunicare la distanta Zoom, integrate in solutia globala a clientului.

Prin implementarea sistemului de unified communication, GBC a venit in intampinarea nevoii Fitbit Romania de a organiza videoconferinte Zoom cu toate sediile Fitbit din lume, la o calitate ireprosabila, pentru a duce comunicarea la un alt nivel, pentru a fi cu un pas inaintea competitiei si pentru a elimina orice bariera tehnica ce poate sta in fata comunicarii.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.