Farmexpert DCI

Unul dintre cei mai importanti distribuitori de servicii si produse farmaceutice din Romania, Farmexpert are drept misiune livrarea de calitate si aducerea de inovatie pe piata farmaceutica din Romania, oferind servicii de inalta competenta si stabilitate pentru partenerii sai.

Exprimare facila a votului


Farmexpert realizeaza adesea prezentari dedicate diferitelor produse din portofoliu, cu participarea distribuitorilor. Pentru acestea, compania avea nevoie de un sistem de vot wireless, care sa faca mai facila interactiunea cu distribuitorii si exprimarea optiunilor acestora in ceea ce priveste experienta de produs sau specificatiile diferitelor produse.

Am venit in intampinarea acestei nevoi prin oferirea unei solutii SunVote de sistem de votare portabil, format din 200 de unitati delegat si o unitate presedinte – aceasta permite pornirea si oprirea sesiunii de vot. De asemenea, pentru depozitarea unitatilor de vot, solutia a inclus doua genti speciale pentru pastrarea si transportul acestora departe de sursele de praf sau de posibilele accidente sau pierderi.

Integrarea facila in solutia existenta a clientului Microsoft Office prin add-on-ul special dezvoltat pentru aplicatia Power Point usureaza exploatarea echipamentului, intreaga sesiune de vot si intrebarile aferente putand fi gestionate prin aplicatia Microsoft Power Point.

Proiectul, desi simplu in aparenta, a venit pentru a oferi Farmexpert functionalitatile necesare desfasurarii cat mai facile a intalnirilor cu distribuitorii care isi pot exprima alegerile in mod liber si democratic, avand siguranta completa asupra datelor inregistrate.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.