Curtea de Conturi a Romaniei (CCR)

Curtea de Conturi a Romaniei este una dintre institutiile fundamentale ale statului de drept care se bucura de independenta financiara, functionala, organizatorica si operationala in conformitate cu recomandarile Declaratiei de la Lima privind liniile directoare de control al finantelor publice.

Sedinte globale, fara investitii in infrastructura de comunicatii


Curtea de Conturi a Romaniei este una dintre institutiile fundamentale ale statului de drept care se bucura de independenta financiara, functionala, organizatorica si operationala in conformitate cu recomandarile Declaratiei de la Lima privind liniile directoare de control al finantelor publice.

Venind in intampinarea nevoii Curtii de Conturi de a avea un sistem de discutii total digitalizat si fara hartii, GBC® a integrat o solutie audio-video complexa care permite pe langa functiile standard de discutii, vot, traducere simultana si partajarea de fisiere, minute sau documente aferente intalnirilor in mod exclusiv electronic pe ecranul fiecarui delegat, si integrarea totala a solutiei prin aplicatia Microsoft Teams in cadrul licentierii furnizate pentru Office 365, aplicatia fiind integrata in consolele Crestron Mercury.

Fiecare consola Crestron Mercury este configurata cu cont Skype for Business astfel incat sa poata fi folosita la conferinte audio intre sediile din tara. Consolele Crestron Mercury se folosesc atat pentru comunicare audio prin Skype for Business (punct la punct sau multipunct intre filialele beneficiarului) cat si pentru videoconferinta prin conectarea la un echipament licentiat Microsoft Teams pentru videoconferinte cu sediul central in care participa toate cele 40+ filiale la nivel national

Solutia completa a mai inclus:
✔ Videowall Christie cu margine aproape inexistenta
✔ Terminale de discutii digitale cu ecran tactil Taiden
✔ Solutie de sonorizare Denon si Sonance
✔ Solutie de vizualizare in mediu local videowall a surselor locale de tip PC/laptop
✔ Solutia de transcript manual de la Taiden
✔ Cele mai avansate tehnologii disponibile la furnizori consacrati de infrastructura AV precum Extron, Crestron, Wyrestorm, Christie etc.

Solutia implementata de GBC® asigura comunicarea optima dintre Curtea de Conturi a Romaniei, Camerele de Conturi Judetene si Autoritatea de Audit. Sistemul de videoconferinta modern, cu acces extern, are rolul de a reduce costurile cu deplasarea pentru conferinte si cresterea nivelului de comunicare a Curtii de Conturi a Romaniei prin asigurarea unui management centralizat al videoconferintelor atat la nivel intern cat si international.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.