Curtea de Conturi a Romaniei

Curtea de Conturi a Romaniei este una dintre institutiile fundamentale ale statului de drept care se bucura de independenta financiara, functionala, organizatorica si operationala in conformitate cu recomandarile Declaratiei de la Lima privind liniile directoare de control al finantelor publice.

Conversie speech-to-text de calitate


Venind in intampinarea nevoii Curtii de Conturi de a avea un sistem de discutii total digitalizat si fara hartii, GBC a integrat o solutie audio-video complexa care permite pe langa functiile standard de discutii, vot, traducere simultana si partajarea de fisiere, minute sau documente aferente intalnirilor in mod exclusiv electronic pe ecranul fiecarui delegat, dar si integrarea totala a solutiei prin aplicatia Teams in cadrul licentierii furnizare de Office 365.

In sala principala de sedinte a Curtii de Conturi au fost instalate un videowall 2 x 2 cu display-uri Christie, terminale de discutii Taiden si camere de videoconferinta cu urmarirea automata a vorbitorului activ. Pentru a pastra un design cat mai curat al salii de sedinta, camera tehnica a fost externalizata in integralitatea ei, folosind cele mai avansate tehnologii disponibile la furnizori consacrati de infrastructura AV precum Extron, Crestron, Wyrestorm, Christie etc.

GBC a sprijinit Curtea de Conturi a Romaniei oferind cu titlu gratuit solutia de sonorizare necesara in sala principala de sedinte, solutie bazata pe echipamente Denon si Sonance. Rezonand cu necesitatile Curtii de Conturi, GBC a implementat fara costuri suplimentare si solutia de vizualizare in mediu local videowall a surselor locale de tip pc/laptop.

Cu ajutorul software-ul Taiden aferent sistemului de discutii instalat, utilizatorii au posibilitatea de a executa transcript de calitate in baza inregistrarilor audio-video automate din timpul sedintelor. Solutia implementata permite utilizatorilor sa creeze cu usurinta minuta sedintelor, dar si sa elimine greselile, oferind astfel o redare scrisa cu acuratete de 100%. Astfel, temele discutate in cadrul sedintei pot fi arhivate, facute publice sau analizate ulterior.

Persoana care realizeaza transcriptul are posibilitatea de a controla redarea audio prin functiile Fast forward, Fast backward, Slow, Pause si Stop. De asemenea, solutia pune la dispozitia utilizatorului si optiunea de a fragmenta mesajul in functie de doua criterii: timp si interlocutor.

Solutia de transcript manual de la Taiden, implementata de GBC la Curtea de Conturi a Romaniei, ofera utilizatorilor posibilitatea de:

✔ Vizualizare a listei participantilor la sedinta, autentificati prin card securizat
✔ Aranjare virtuala a participantilor in sala de Plen
✔ Gestionare a numarului de microfoane active simultan
✔ Afisare pe videowall a agendei intalnirii
✔ Inregistrare audio-video a sedintei din Plen la calitate desavarsita
✔ Accesare a fisierelor partajate de catre toti delegatii prezenti
✔ Afisare a camerelor din sala de Plen atat pe videowall, cat si preluarea fluxului audio-video in sistemul de videoconferinta.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.