Consiliul Local Ibanesti

Printre multiplele sarcini si responsabilitati ale Consiliului Local Ibanesti se numara si dezvoltarea strategiilor de crestere a vizibilitatii localitatii prin turism. Reprezentand un principal punct turistic transilvananean, comuna Ibanesti reuseste sa impresioneze atat prin farmecul peisajului pitoresc, cat si prin atractiile si evenimentele adresate vizitatorilor. Solutiile de afisare si informare publica GBC® cresc vizibilitatea si contribuie in mod semnificativ la eficientizarea managementului institutional. Prin caracterul interactiv si continutul personalizat, atat cetatenii, cat si vizitatorii sunt incurajati sa utilizeze solutiile digitale in vederea reducerii cozilor la ghisee si economisirea timpului.

Solutie performanta de afisaj digital pentru mesaje de impact


Consiliul Local Ibanesti a achizitionat de la GBC® solutia performanta de informare publica si de semnalizare digitala urbana formata din 5 totemuri xTouch de 55”.
Totemurile xTouch de exterior reprezinta solutia fiabila pentru pentru functionare 24/7 si faciliteaza transmiterea si personalizarea mesajelor catre cetateni cu impactul dorit. Totodata, asigura atat o comunicare eficienta cu cetatenii, cat si automatizarea procesului de lucru si cresterea gradului de transparenta decizionala.

La kiosk-urile xTouch cu ecran, continutul digital la rezolutie Full HD informativ si interactiv, este completat de sunetul clar si de calitate asigurat de difuzoarele incorporate pentru a beneficia de solutia all-in-one digitala adaptata erei high-tech.

Beneficiile totemurilor sau kiosk-urilor digitale xTouch:
✔ Mesaje vizuale de impact
✔ Automatizarea proceselor administrative
✔ Cresterea vizibilitatii
✔ Reducerea aglomerarii si a cozilor de la ghisee
✔ Ecran tactil cu utilizare intuitiva
✔ Feedback in timp real
✔ Harta interactiva a institutiei
✔ Functionalitate 24/7
✔ Materiale rezistente la intemperii pentru utilizarea sigura in exterior
✔ Personalizarea continutului
✔ Continutul multimedia (videoclipuri, imagini, text) poate fi gestionat de la distanta
✔ Confidentialitate si securitate datelor
✔ Compatibilitatea cu diverse formate (MS Office, PDF, etc.)
✔ Stiri, fluxuri RSS sau alte tipuri de integrari
✔ Waydinfing pentru turisti – faciliteaza descoperirea regiunii prin afisarea obiectivelor turistice, evenimentelor culturale si activitatilor din apropiere
✔ Certificari importante CE, IP65, RoHS
✔ Consum energetic redus

Consiliul Local Ibanesti ofera comunitatii transilvanene oportunitatea de a afla informatii in timp util, fiabil si rapid, stimuland cetatenii sa participe in mod proactiv la dezvoltarea societatii. Totodata, Consiliul Local Ibanesti demonstreaza prin implementarea solutiei de afisare si informare publica, oferita de GBC®, atat dorinta de a veni in sprijinul cetatenilor cu informatii utile, cat si intelegerea importantei afisajului digital pentru transmiterea rapida si cu impact a mesajelor dorite.

Parteneriat de durata

GBC® asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.