Consiliul Judetean Vrancea

Avand drept prioritate realizarea de investitii si crearea unei infrastructuri moderne care sa stea la baza dezvoltarii localitatilor, Consiliul Judetean Vrancea isi propune sa fie mereu in pas cu noile tehnologii care sa ofere mijloace facile de comunicare atat in cadrul administratiei publice, cat si pentru a intermedia si facilita comunicarea cu locuitorii judetului.

Solutii de comunicare, perfect integrate arhitectural


Sistemul de discutii cu multiple optiuni, incluzand solutia de transcript al sedintelor cu integrare discreta in arhitectura salii, a aparut ca o nevoie a Consiliului Judetean Vrancea de a pastra transparenta fata de cetateni si de a crea o arhiva a tuturor intalnirilor.

Am venit in intampinarea acestei nevoi a Consiliului Judetean Vrancea prin furnizarea, instalarea si configurarea unui sistem integrat audio-video-conferinta-vot. Proiectul, in valoare de aproximativ 150 mii euro, ofera si solutia de transcript manual, un operator realizand minuta sau rezumatul sedintelor pe baza materialului audio-video inregistrat in mod automat.

Sistemul de discutii, format din o unitate centrata, o unitate presedinte si 50 de unitati delegat, a inlocuit vechiul sistem al Consiliului Judetean Vrancea, care era uzat moral si fizic. Solutia oferita de noi este una stabila, ce integreaza o multitudine de functii: sistem de vot, solutie de transcript manual, posibilitatea realizarii de streaming online (folosind camere video profesionale Sony), toate integrate perfect arhitectural (fara cabluri, trasee de cabluri sau conectica aparenta).

Pentru a completa sistemul implementat cu o solutie de afisaj, am instalat si configurat un videowall Samsung, format din 4 displayuri cu diagonala de 140 cm fiecare. De asemenea, masa prezidiului a fost dotata cu display-uri de ultima generatie Arthur Holm care pot fi pliate cand nu se folosesc pentru a nu afecta vizual sedintele, fara cabluri, suruburi sau ventilatie vizibile.

Serviciile complete oferite de GBC pentru proiectul de la Consiliul Judetean Vrancea au presupus instalarea, punerea in functiune, integrarea sistemelor de control si automatizare, dar si mentenanta in perioada de garantie a intregii solutii.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.