Consiliul Judetean Satu Mare

Consiliul Judetean Satu Mare respecta moto-ul sub care se conduce - "Ospitalitatea este traditia noastra" - prin implementarea de solutii care sa faca mai usoara comunicarea intre membrii consiliului, dar si pentru cazul in care sedintele sau conferintele presupun si alti participanti din exterior.

Solutii pentru transparenta decizionala


Cu suportul local al partnerului Workmedia B2B, am venit in intampinarea nevoilor Consiliului Judetean Satu Mare de a echipa principala sala de conferinte cu un sistem de discutii cu optiune de votare, asigurand totodata transparenta si trasabilitate prin solutia inovativa de inregistrare audio-video automata a intalnirilor.

Solutia proiectata de GBC a inclus un sistem de discutii wireless integrat cu sistem de vot si functie de video camera tracking inclusa, toate echipamentele fiind oferite de Gonsin si integrate de GBC. Automatizarea sistemului presupune managementul celor 4 camere video profesionale prin orientarea automata catre vorbitorul activ fara a fi nevoie de interventia operatorului. Semnalele audio si video procesate servesc in primul rand pentru realizarea transcrierii/minutei sedintelor, arhivarii acestora in scopuri de trasabilitate, dar si pentru a raspunde cat mai eficient cerintelor democratice de transparenta decizionala prin publicarea in timp real (live streaming) a sedintelor Consiliului in mediile de socializare sau prin canale dedicate. Atat cele 30 de unitati delegat/presedinte, cat si intreaga suita software de control si management pot fi utilizate cu usurinta datorita meniului in limba romana asigurat de GBC in parteneriat cu Gonsin.

Sistemele de discutii Gonsin garanteaza confidentialitatea informatiilor prin criptarea comunicatiilor, atat pentru sesiunile de discutii, cat si pentru sesiunile de votare. Sistemele de votare incluse permit vot nominal sau secret, dupa caz.

Primaria Satu Mare, aflata in aceeasi cladire, este beneficiara unui sistem similar. Prin aceasta decizie strategica, cele doua institutii pot partaja sistemele de discutii si votare creand solutii flexibile sau asigurand suportul tehnic pentru sedintele cu multi participanti.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.