Consiliul Judetean Galati

Cu investitii constante dedicate dezvoltarii si functionarii cat mai eficiente a intregului judet, Consiliul Judetean Galati este compus din 34 de consilieri judeteni si un presedinte, alesi prin vot universal, egal, direct, secret si liber exprimat, in conditiile legii pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale.

Vot democratic si transparenta decizionala


Pentru transparenta decizionala, pentru desfasurarea mai simpla a sedintelor, si pentru sesiuni rapide de vot, Consiliul Judetean Galati avea nevoie de un sistem de discutii cu vot integrat. De asemenea, pentru arhivarea sedintelor si transmiterea lor in mediul online a aparut necesitatea includerii unei functii de autotracking.

Cu sprijinul Agress Service SRL, am venit in intampinarea acestor nevoi, oferind Consiliului Judetean Galati o solutie completa, integrata pentru a oferi functionalitatile necesare la momentul respectiv. Agress Service SRL face parte din grupul Agress Business din Galati si reprezinta divizia IT&C a acestuia.

Solutia implementata la Consiliul Judetean Galati a constat intr-un sistem de discutii cu vot integrat manufacturat de Gonsin format din unitate centrala, o unitate presedinte si 34 de unitati delegat. Autentificarea participantilor se face prin card, lucru ce ofera un plus de siguranta si transparenta pentru inregistrarea delegatilor si votul lor. Solutie permite si vot secret pentru asigurarea confidentialitatii optiunilor delegatilor asupra topicurilor care impun acest lucru.

De asemenea, solutia de tipul design&build oferita de noi include doua camere video Gonsin cu functie de autotracking (urmarirea automata a vorbitorului activ).

GBC asigura interfata in limba romana atat pentru unitatile delegat si presedinte, cat si pentru software-ul de management integrat al solutiei. Se scurteaza astfel considerabil timpii de familiarizare cu noul sistem si creste eficienta solutiei.

Sistemul de discutii si vot implementat de noi la Consiliul Judetean Galati consolideaza transparenta decizionala prin inregistrarea audio a sedintelor si salvarea votului electronic, lucru ce va facilita si rezolvarea eventualelor contestatii.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.