Consiliul Judetean Bacau

Cu o populatie de circa 600.000 locuitori, judetul Bacau este al saselea cel mai mare judet din Romania si dispune de o gama larga de resurse naturale, turistice si economice care, impreuna, ofera numeroase oportunitati de afaceri. Astfel, Consiliului Judetean Bacau ii revine misiunea importanta de a ramane tot timpul ancorat in prezent si la curent cu noile tehnologii, pentru a oferi potentialilor investitori incredere si un mediu propice purtarii discutiilor si negocierilor.

Sistem de conferinta cu multiple solutii integrate


Acest lucru s-a tradus, in colaborarea noastra cu Consiliul Judetean Bacau, prin implementarea unei solutii care sa vina in intampinarea acestor nevoi.

In realizarea acestui proiect am avut sustinerea partenerului local Microsistem Service,integrator specializat de produse si servicii din domeniul tehnologiei informatiei, cu peste 20 de ani de experienta. Microsistem Service se ocupa permanent de cresterea calitatii produselor si serviciilor oferite prin supravegherea continua a furnizorilor si prin mentinerea la standard inalt a cunostintelor tehnicienilor si inginerilor.

Astfel, am implementat in cladirea Consiliului Judetean Bacau un sistem de discutii integrat cu sistem de vot, traducere simultana si video camera tracking, menit sa usureze comunicarea intre membrii consiliului si sa ofere solutii de arhivare a continutului tuturor sedintelor.

Solutia propusa, oferita de partenerul nostru Gonsin, vine pentru a sustine valorile Consiliului Judetean de transparenta decizionala, libera exprimare sau vot democratic. Intr-un design placut, care s-a integrat cu usurinta in sala Consiliului, solutia noastra integrata ofera o modalitate confortabila de comunicare participantilor, sporind stabilitatea operationala.

In acelasi timp, solutia este protejata de interferente, iar toate convorbirile sunt criptate, asigurand securitatea informatiilor si confidentialitatea votului.

Pe langa cele 55 de unitati delegat, unitatea presedintelui si unitatea centrala de control, solutia GBC a prespus si integrarea a doua camere video de inalta rezolutie ale producatorului Gonsin, asigurand functia de real-time recording, dar si console pentru interpreti si solutie de display pentru afisarea rezultatului votului. Calitatea brandurilor folosite vorbeste de la sine: Panasonic, Sony, Intel, Ligra.

In plus, conceptul de design&build oferit de GBC a asigurat integrarea tuturor echipamentelor de sonorizare si videoproiectie, oferind Consiliului Judetean Bacau o solutie “la cheie”, completa, optimizata si usor de folosit.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.