Comuna Vadu Crisului

Comuna Vadu Crisului este situata in partea de nord-vest a Romaniei, in estul judetului Bihor, este formata din satele Birtin, Tomnatic, Topa de Cris si Vadu Crisului (resedinta), are o populatie de aproximativ 4.000 de locuitori si este administrata de un primar si un consiliu local compus din 13 consilieri.

Solutii rapide si eficiente de traducere simultana


GBC este responsabila de proiectarea, designul si implementarea unui sistem de traducere simultana portabila Okayo in comuna Vadu Crisului. Sistemul de traducere simultana Okayo EJ7 reprezinta cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania, cu un raport excelent calitate/pret. In plus, sistemul are functii user-friendly, nu necesita instalare si este compatibil cu orice alt sistem aflat in exploatare in mediul clientului.

Sistemul de traducere simultana portabila Okayo EJ7 implementat de GBC in comuna Vadu Crisului are in componenta un emitator, 68 de receptoare, o unitate pentru incarcare si un amplificator wireless portabil.

Emitatorul este dotat cu tehnologie radio RF criptata cu emisie pana la 100 m, autonomie pana la 8-9 ore, acumulatori inclusi, display LCD pentru afisarea canalului, a frecventei si a starii acumulatorilor, 16 canale de emisie (traducere simultana pana la 16 limbi), suporta un numar infinit de unitati delegati, functie MUTE si microfon tip lavaliera, model LM-60A.

Receptoarele sunt de asemenea dotate cu tehnologie radio RF criptata cu receptie pana la 100 m, au autonomie pana la 18-19 ore cu acumulatorii inclusi in pachet, display LCD pentru afisarea canalului, a frecventei si a starii bateriei, 16 canale de receptie (traducere simultana pana la 16 limbi), sensibilitate ajustabila Hi/Mid/Low pentru diferite tipuri de aplicatii, suporta un numar nelimitat de unitati delegat, au casca tip one-ear inclusa model EM 101 si suport de prindere metalic pentru curea.

Amplificatorul are o putere de 100W, doua canale sonore care produc o calitate deosebita a sunetului, player digital, pana la 96 de canale implicite in functie de banda de frecventa disponibila si raza de actiune wireless de pana la 70 de metri.

Sistemul de traducere simultana portabila Okayo implementat de GBC in comuna Vadu Crisului este o solutie universala, este usor de folosit, nu necesita instalare si poate fi montat in cateva minute.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.