Bluenote Communications

Compania Bluenote Communications a fost infiintata in anul 2003 in Iasi de un grup de ingineri specializati in informatica si telecomunicatii si are ca misiune dezvoltarea de solutii informatice complexe pentru acoperirea optima a nevoilor dinamice de comunicare ale clientilor sai. Principalele domenii de activitate ale companiei sunt IT si networking, solutii pentru inregistrarea convorbirilor telefonice si solutii SCADA, AMR si automatizari.

Comunicare confortabila intre participanti


Proiectul a constat in designul, proiectarea si implementare unui sistem complet de discutii cu fir si traducere IR la sediul companei Bluenote Communications. Sistemul integrat de GBC® este format din solutie de discutii cu fir PTN, solutie interactiva IQboard, solutie completa de traducere simultana criptata IR PTN, solutie de traducere simultana portabila Okayo, solutii de proiectie Ligra si cabina pentru interpreti GBC.

Sistem de conferinte PTN format din unitate centrala la care pot fi conectate pana la 256 unitati delegat folosind un cablu CAT5, ecran LCD si functie de inregistrare audio, 11 unitati delegat cu functii de vot, traducere simultana, autentificare prin card si microfon, o unitate pentru presedinte cu functii de vot, interpretare simulanta, autentificare prin card si microfon, un emitator digital IR cu 8 canale, procesare DSP si tehnologie digitala DPSK. De asemenea, sistemul contine si o unitate pentru interpreti cu functie de traducere simultana pentru 8 limbi, tehnologie de prelucrare digitala si transmitere a sistemului audio, un emitator IR, 50 de receptoare IR cu 8 canale, ecran LCD si tehnologie digitala DQSPK si o unitate pentru incarcare si transport cu capacitate de 40 de unitati.

Cabina pentru interpreti GBC® AVS Silent Booth 1300 este o cabina modulara, demontabila, ce reprezinta cheia unei interpretari de succes, oferind izolare fonica de calitate si putand fi customizata in cel mai mic detaliu pentru integrare arhitecturala in locatie. In plus, fiind fabricata in Romania si beneficiind de cei peste 18 ani de experienta GBC®, se integreaza perfect cu echipamentele de traducere si respecta bunele practici din Romania.

Sistem de traducere simultana Okayo EJ7, cea mai eficienta solutie profesionala de traducere simultana din Romania, format din emitator stationar ce beneficiaza de monitorizare in-ear cu intrare RCA audio optionala si iesire pentru microfoane XLR, receptor ce suporta un numar nelimitat de unitati delegat, autonomie de pana la 19 ore si casca tip one-ear inclusa, microfon tip handheld si unitate pentru incarcare dual.

Sistem pentru proiectie format din Videoproiector Infocus IN136ST Short Throw, ecran de proiectie electric Ligra Inceeling si telecomanda Vega RF.  Videoproiectorul Infocus IN136ST ofera culori puternice ce vor rezista in timp datorita tehnologiei  TI DLP® chip, este extrem de silentios (doar 21 db in modul eco) si usor de instalat. Ecranul pentru proiectie beneficiaza de inovatia Inceeling tensioned, care permite o excelenta optimizare a proiectiei, fara zgomote de fond. Suprafata de proiectie este din PVC, mata si de culoare alba, prezinta bordura neagra pentru o mai buna integrare a proiectiei, iar carcasa de protectie este din aluminiu, beneficiind de sistem roll-up care permite oprirea ecranului in pozitia dorita. 

Solutie interactiva IQboard formata din tabla interactiva IQboard Premium cu software in limba romana. Tabla interactiva poate fi utilizata atat tactil cat si cu instrumente de scris specifice, dispune de tehnologie Multi-Touch 10 puncte ce permite pana la 10 utilizatori simultan, biblioteca incorporata, functie Text-to-Speech si suprafata anti-zgariere si anti-reflexie.

Sistemul de discutii cu fir si traducere IR implementat de GBC® la sediul companiei Bluenote Communications faciliteaza si asigura o comunicare de calitate in cadrul intalnirilor si sedintelor si totodata garanteaza calitatea si inteligibilitatea discursului.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.