Avon Romania

Creata de o pioniera intr-ale feminismului, Avon este una dintre cele mai mari companii dedicate produselor de infrumusetare. Cu multiple actiuni de sustinere a femeilor, de la lupta impotriva violentei asupra femeilor pana la campanii impotriva cancerului de san, Avon isi propune sa continue misiunea de a aduce schimbari substantiale in viata femeilor din intreaga lume.

Solutii unificate de comunicare in slujba frumusetii


Alaturi de Eta-2u, unul dintre principalii integratori de sisteme si solutii IT complexe din Romania, am implementat in sediul companiei Avon o solutie de videoconferinta moderna, adaptata pentru unified communication.

Eta-2u asigura integrarea IT-ului in toate procesele unei organizatii, acoperind, prin produsele si serviciile pe care le ofera, intreaga gama a sistemului informational: aplicatii de business, centre de date, echipamente de calcul personale, managementul tiparirii si multiplicarii de documente, transmisii de date, control si securitate si nu numai.

Pentru ca activitatea Avon nu se rezuma la vanzarea produselor cosmetice, iar intalnirile board-ului aveau nevoie de solutii moderne de comunicare si colaborare, era necesar un upgrade al solutiilor existente.

Impreuna cu partenerul nostru Eta-2u am venit in intampinarea acestor nevoi printr-o solutie de unified communication ce a presupus atat partea de proiectare si design, cat si integrarea cu sistemele existente in sala de conferinte Avon.

Astfel, solutia de videoproiectie Panasonic deja existenta a fost integrata cu ajutorul dispozitivului Vaddio AV Bridge Matrix Pro alaturi de microfoanele de plafon Vaddio, camera video profesionala Vaddio RoboShot, amplificatorul si incintele acustice Extron pentru a oferi o solutie moderna de unified communication.

AV Bridge Matrix Pro ofera o modalitate simpla de a folosi in acelasi timp mai multe camere video, microfoane si alte dispozitive AV, gestionand procesul complex de mixare, comutare si control al tuturor acestora intr-un singur flux USB.

Cu o raza de actiune de 360 grade, Vaddio EasyMic Ceiling MicPod ofera o acoperire excelenta pentru salile de sedinte de dimensiuni medii, fiecare microfon fiind prevazut cu functie de eliminare a ecoului.

Camerele video profesionale RoboShot Vaddio au fost create pentru calitate video de inalta definitie remarcabila, pregatite pentru a corecta luminozitatea imaginilor captate in spatii cu lumina slaba.

Solutia proiectata si implementata de noi ofera membrilor board-ului Avon posibilitatea de a realiza videoconferinte la nivel profesionist cu sediile partenere sau cu orice alti participanti aflati in orice colt al lumii, asigurand calitate audio-video de exceptie, indiferent de platforma de comunicare la distanta pe care aleg sa o foloseasca.

Parteneriat de Durata

Noi, la GBC, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.