Autoritatea Electorala Permanenta

Autoritatea Electorala Permanenta este o institutie administrativa autonoma cu personalitate juridica si cu competenta generala in materie electorala, care are misiunea de a asigura organizarea si desfasurarea alegerilor si a referendumurilor, precum si finantarea partidelor politice si a campaniilor electorale, cu respectarea Constitutiei, a legii si a standardelor internationale si europene in materie. Autoritatea Electorala Permanenta isi desfasoara activitatea cu respectarea principiilor independentei, impartialitatii, legalitatii, transparentei, eficientei, profesionalismului, responsabilitatii, sustenabilitatii, predictibilitatii si legitimitatii.

Transparenta decizionala si un sistem democratic de vot


Unul dintre principalele obiective ale Autoritatii Electorale Permanente este organizarea proceselor electorale periodice, libere, corecte, cu utilizarea eficienta si transparenta a resurselor umane, financiare si economice. GBC sustine transparenta decizionala si votul democratic, de aceea, a venit in intampinarea solicitarii Autoritatii Electorale Permanente prin implementarea unui sistem de discutii si vot integrat Gonsin.

Solutia integrata presupune asigurarea intregului flux de informatii aferent sistemului de discutii, dar si pentru cel de vot, prin folosirea unui singur cablu, reducand astfel costurile cu infrastructura, dar si impactul vizual al solutiei. Totodata, prin unificarea serviciilor de autentificare a participantilor, acelasi card personalizat RFID este folosit atat pentru sistemul de discutii, cat si pentru sistemul de vot.

Sistemul de discutii si vot integrat de la Gonsin este o solutie multifunctionala si versatila de conferinta, ce permite discutiile prin unitatile dotate cu microfon si difuzor, votul interactiv, autentificarea participantilor, video tracking, inregistrare audio-video si managementul centralizat al intregii solutii.

Sistemul de conferinta permite delegatilor sa vorbeasca, sa solicite luarea cuvantului si sa asculte discursul, dar si sa isi inregistreze participarea si sa voteze. Fiecare unitate vine echipata cu conector pentru casti si control al volumului pentru ca fiecare delegat sa poate asculta vorbitorul activ in modul si la nivelul de volum dorit pentru o experienta optima. Pot fi folosite mai multe unitati pentru presedinte si vice-presedinte in cadrul aceluiasi sistem, iar acestea pot fi active in orice moment, indiferent de limita presetata a numarului de microfoane.

GBC asigura pentru sistemele Gonsin implementate interfata in limba romana atat pentru unitatile delegat sau presedinte, cat si pentru software-ul de management integrat al solutiei. Astfel, se reduc simtitor timpii de familiarizare cu sistemele noi implementate crescand eficienta si eficacitatea solutiilor in asigurarea transparentei decizionale.

Prin solutia de discutii Gonsin implementata, GBC vine in intampinarea nevoii Autoritatii Electorale Permanente pentru un vot electronic cu acuratetea afisarii deciziilor in interiorul institutiei si sustine eforturile institutiei pentru transparenta decizionala si un sistem democratic de vot.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.