Amfiteatrul Mare - Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila

Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" (UMFCD) este prima universitate de medicina si farmacie din Romania care se bucura astazi de un binemeritat prestigiu si recunoastere in mediul academic national si international, un adevarat lider al educatiei medicale romanesti. La 160 de ani de existenta, obiectivul fundamental al UMF "Carol Davila" il constituie continuarea eforturilor de transformare a institutiei intr-o universitate de elita pe plan mondial, fiind una dintre primele 500 de universitati ale lumii.

Tehnologie de ultima generatie, sunet clar si solutii integrate


Rectoratul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" propune un invatamant de calitate concentrat pe student, o imbunatatire continua a procesului de educatie prin metode moderne de predare, relatii didactice corecte cu studentii, incurajand initiativa, creativitatea, dialogul si implicarea efectiva si activa a studentilor in procesul instructiv-educativ teoretic si practic.

GBC® sustine educatia din Romania si vine in sprijinul UMFCD prin implementarea, instalarea si configurarea on site, in Amfiteatrul Mare, a unui sistem profesional de sonorizare compus din echipamente de ultima-generatie manufacturate de Bose si Audio Tehnica.

Sistemul profesional de sonorizare instalat de GBC® in Amfiteatrul Mare din cadrul UMFCD este compus din:
✔ Incinte acustice modulare Bose, cu matrice columnara ce ofera o acoperire orizontala de 160°, insotite de transformatoare si suporturi de perete.
✔ Amplificator profesional Bose PowerMatch ce ofera sunet la calitate de concert si niveluri ridicate de scalare si configurare, totul intr-un design fiabil.
✔ Card de intrare Bose ESPLink pentru amplificatoare profesionale, ce include o conexiune de trecere pentru conectarea mai multor amplificatoare.
✔ Procesor de sunet DSP Bose ControlSpace, ce dispune de retele audio integrate Dante, iesire Bose AmpLink, conexiune Ethernet ce ofera procesare avansata a semnalului digital, latenta redusa si silentiozitate.
✔ Placa de retea Dante cu 64 de canale audio digitale (intrare 32 de intrare si 32 de iesire), porturi Gigabit Ethernet primare si secundare, ce pot fi configurate pentru conexiuni de retea implicite.
✔ Dispozitiv Bose ControlSpace CC-16 zone controller ce permite programarea personalizata, comutarea surselor audio de la distanta si configurarea sistemului audio.
✔ Microfoane MicroLine® Audio Tehnica cu un design electro-acustic inovator, ce ofera sunet de calitate si performanta flexibila, rezistenta la interfente fiind dotate cu filtru UniSteep ce reduce zgomotul ambiental de joasa frecventa.

Solutia audio profesionala implementata de GBC® in Amfiteatrul Mare al Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti ofera utilizare intuitiva si control facil si imbunatateste atat experienta de predare pentru profesori, cat si experienta de invatare a studentilor, ducand educatia moderna la un alt nivel.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.