Amfiteatrul AN10 Radu Voinea, Universitatea Politehnica din Bucuresti

Misiunea Universitatii Politehnica din Bucuresti, cea mai veche si prestigioasa scoala de ingineri din Romania, este de a pregati specialisti in diferite domenii tehnice, de a contribui la progresul tehnologic, economic si socio-cultural producand cunoastere, prin cercetare stiintifica. Universitatea aplica pregatirea teoretica si practica superioara in formarea profesionala a studentului, cu scopul initierii in domeniul ales.

Upgrade pentru un sunet de calitate


Cu o capacitate de 250 de locuri, amfiteatrul AN10 Radu Voinea din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti avea nevoie de o imbunatatire a solutiei de sonorizare. Am venit in intampinarea acestei nevoi oferind Universitatii echipamente profesionale menite sa imbunatateasca interactiunea din amfiteatru, sporind calitatea sunetului.

Seturile Sennheiser formate din microfon si transmitator, microfoanele tip gooseneck Audio-Technica integrate cu sistemul de sonorizare existent, alaturi de procesoarele de sunet Extron asigura uniformitatea sunetului si simplifica optimizarea acestuia la o calitate de inalta definitie. Acustica amfiteatrului a fost astfel considerabil imbunatatita.

Sistemul Sennheiser format din microfon wireless si transmitator ofera performanta ridicata, sincronizare perfecta si functionare fara probleme pentru calitate audio de exceptie si claritate impecabila a vocii.

Flexibilitatea si dimensiunile reduse ale microfoanelor tip gooseneck Audio-Technica alaturi de rezistenta la interferente si functia de reducere a zgomotului ambiental de joasa frecventa le fac perfecte pentru aplicatii in care sunetul de calitate si utilizarea flexibila sunt imperative.

Integrarea acestora cu procesoarele de sunet Extron garanteaza redarea unui sunet de calitate si gestionarea facila a semnalului provenit de la o gama larga de sisteme si aplicatii.

In plus, solutia oferita de noi a presupus integrarea controlului pentru toate echipamentele deja existente in amfiteatru. Pentru acest lucru am folosit procesorul Extron IPCP Pro 250 impreuna cu tableta Extron TLP Pro 725T, iar utilizatorii pot acum controla din camera tehnica tot ce inseamna proiector, ecran, PC, toate sursele video, dar si lumini ori climatizare.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.