Amfiteatru - Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti

Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti este o institutie renumita atat in tara, cat si in strainatate, diplomele eliberate de facultatile tehnice ale universitatii fiind recunoscute in intreaga lume. Multumiti de solutia interactiva multimedia oferita intr-unul dintre amfiteatre, UPG a reluat colaborarea cu GBC pentru o solutie de sonorizare profesionala intr-unul dintre amfiteatrele principale ale universitatii.

Solutie profesionala de sonorizare pentru acustica perfecta in sala de curs


Pentru a asigura sunet de calitate pentru toti cursantii, indiferent de locul ocupat in sala, am oferit Universitatii Petrol-Gaze din Ploiesti o solutie de sonorizare profesionala compusa din:

✔ microfoane tip gooseneck Audio-Technica, insotite de desk stand-uri pentru prezidiu;
✔ incinte acustice Renkus-Heinz;
✔ amplificator Sonance;
✔ procesor de sunet Extron;
✔ microfoane wireless Sennheiser;
✔ rack echipamente.

Vezi si primul proiect realizat la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti.

Microfoanele Audio-Technica sunt create special pentru a raspunde nevoilor spatiilor largi in care pot exista dificultati in ascultarea prezentarilor de catre participantii aflati in spatele salii. In completare, microfoanele wireless Sennheiser, extrem de apreciate de profesorii universitatii, ofera calitate si fiabilitate ireprosabile, intr-un design placut, usor, avand capacitatea de a minimiza zgomotele de fundal.

Sunetul captat de microfoane este redat de incintele acustice Renkus-Heinz dispuse pe peretii laterali ai salii, asigurand uniformitatea acestuia si aceeasi calitate, in orice loc din sala. Utilizand tehnologie avansata, difuzoarele Renkus-Heinz redau sunetul cu maxima fidelitate, garantand inteligibilitatea discursului si claritatea tuturor sunetelor.

Alaturi de amplificatorul Sonance, ce vine intr-un design compact, dar cu functionalitati imbunatatite, pregatite sa redea sunet impecabil in orice mediu, si de procesorul de sunet Extron, ce simplifica mixarea, rutarea, realizarea de conferinte si optimizarea audio in functie de spatiu, solutia audio oferita Universitatii Petrol-Gaze din Ploiesti completeaza amfiteatrul pentru a facilita accesul studentilor la tehnologii moderne si pentru a imbunatati comunicarea profesori-studenti.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.