Ambasada Federatiei Ruse

Rusia a fost una dintre primele tari care au recunoscut independenta Romaniei in urma razboiului ruso-turc din 1877-1878, si chiar la 15 octombrie 1878, trimisul rus, baronul D.F.Stuart a inmanat Principelui roman (viitorul rege Carol I) scrisorile de acreditare. Aceasta zi este considerata ca fiind data oficiala a stabilirii relatiilor diplomatice ruso-romane.

Misiunea Ambasadei Federatiei Ruse in Romania este de a reprezenta interesele Federatiei Ruse, de a dezvolta relatii cu Romania pe toate nivelurile si de a apara drepturile si interesele legitime ale cetatenilor Federatiei Ruse, in Romania.

Comunicare fara limite

GBC® a venit in intampinarea nevoii Ambasadei Federatiei Ruse pentru o comunicare fara limite cu publicul care ii trecere pragul, prin integrarea unui sistem de comunicare intercom manufacturat de HTDZ. Sistemul de comunicare intercom HT-DZII faciliteaza transmiterea bidirectionala a mesajelor si este format din microfon tip gooseneck, difuzor si control al volumului integrat pentru zona din interiorul ghiselului si difuzor cu microfon integrat pentru zona din exteriorul ghiseului.

Tehnologia folosita de HT-DZII permite comunicarea handsfree pe 2 cai, dar si optiunea de inregistrare a convorbirilor. In plus, sistemul include functie de reducere a zgomotului de fundal, furnizand astfel un sunet clar in ambele parti ale ghiseului.

Alegand integrarea unui sistem de comunicare intercom, Ambasada Federatiei Ruse a ales cea mai eficienta si sigura modalitate de comunicare cu publicul. In plus, comunicarea neperturbata de interferente sau zgomote de fundal va duce la scaderea timpilor de asteptare pentru public si in acelasi timp va duce la cresterea productivitatii angajatilor.