Academia de Stiinte Agricole si Silvice Gheorghe Ionescu-Sisesti

Academia de Stiinte Agricole si Silvice Bucuresti (ASAS) coordoneaza activitatea stiintifica in Romania in domeniile: agriculturii, silviculturii, acvaculturii, medicinei veterinare, industriei alimentare, dezvoltarii rurale si protectiei mediului, functionand sub indrumarea Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale si in colaborare cu Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Avand in subordine institute si statiuni de cercetare stiintifica, necesitatea unui sistem de discutii profesional nu a intarziat sa apara. In plus, toate sedintele aveau nevoie de un sistem de inregistrare audio-video, pentru a fi stocate, arhivate si redate prin streaming live. Totodata, prin natura activitatilor desfasurate, era necesara si o optiune de videoconferinta, pentru a facilita desfasurarea discutiilor atunci cand participantii sunt in teren.

Solutia oferita de GBC a fost implementata la ASAS cu sprijinul Chrome Computers, unul dintre principalii distribuitori de IT de pe piata romaneasca, oferind solutii informatice de top, prin integrarea de software, hardware, comunicatii si a unui pachet complet de servicii.

Aplicand conceptul design&build sub care ne-am consacrat, am creat o solutie integrata de sistem de discutii cu fir (format din 24 de unitati delegat si o unitate presedinte) cu optiunea de camera tracking, ambele oferite de Televic. La preluarea cuvantului de catre oricare dintre delegati sau presedinte, sistemul urmareste in mod automat vorbitorul activ cu ajutorul celor doua camere video full HD, afisand in timp real imaginile pe ecranele din sala.

In completare, am adaugat o solutie de afisare printr-un display profesional Sony. Cu ajutorul procesoarelor media de la Extron, intregul flux audio-video poate fi transmis in timp real in mediile online, la simpla apasare a unui buton. Prin tehnologia Zoom, fiecare delegat sau presedinte aferent sistemului de discutii devine parte din experienta unica a tehnologie Zoom pentru videoconferinte.

Parteneriat de durata

Noi, la GBC®, oferim mult mai mult decat un serviciu, impreuna construim un parteneriat de durata. Asiguram servicii de design, proiectare, instalare si punere in folosinta. Oferim sesiuni de instruire pentru a ne asigura ca obtii beneficiile maxime si ROI rapid in urma proiectului. Servicii de mentenanta si service menite sa prelungeasca ciclul de viata al proiectului tau sunt oferite 24/7 prin programul de asistenta helpdesk.gbc.ro.