English Romanian
English Romanian

 ProDVX - The art of digital viewing

 

Tablete Android All-in-one de la ProDVX

Solutiile digital signage sunt in continuare in topul tehnologiilor preferate de companii, iar intrebuintarile lor sunt atat de variate incat marii producatori dezvolta acum solutii personalizate pentru diferite tipuri de business-uri sau aplicatii.

Unul dintre exemple este compania olandeze ProDVX, specializata in dezvoltarea solutiilor de afisaj, atat hardware cat si software. Gama noua de tablete Android este disponibila in dimensiuni diverse, pornind de la 7 la 32 inch.

Mai mult, acestea integreaza un procesor quad core, Power over Ethernet si chiar un set de caracteristici speciale precum coduri de culori LED, esentiale pentru aplicatii room booking intrucat pot anunta daca o sala este libera sau rezervata, iar acest lucru este vizibil de o distanta mare.

De asemenea, tabletele Android ProDVX detin cititoare NFC si cititoare de coduri de bare ce pot fi utilizate pentru inregistrarea participantilor la sedinte.

Serviciile ProDVX sunt cunoscute la nivel global, pentru fiabilitatea, accesibilitatea si usurinta in utilizare. ProDVX ofera tehnologii moderne la care adauga caracteristici unice si calitate dovedita.

Solutii | Aplicabilitate: Digital Signage, Interactive Digital Signage (kiosks), Office Automation, Home Automation, Room Booking, Security etc.

Corporate ProDVX 

 

Securitate ProDVX 

 

Retail ProDVX 

 Aplicatii de control sau Room Booking

Controleaza echipamentele AV dintr-un singur loc cu tableta Android sau asigura o solutie de rezervare a salilor.

 

Aplicatii de securitate

Verifica inregistrarile video sau camerelor de supraveghere Live, de oriunde, prin tabla Android

 

Digital Signage si Wayfinding 

Imbunatateste experienta utilizatorilor prin servicii POS si POI, cu ajutorul tabletelor intuitive, portabile si sigure

 

Incepand cu luna Decembrie 2017, ProDVX este prezent in portofoliul nostru, GBC fiind singurul dealer certificat ProDVX din Romania.

Pentru mai multe informatii legate de produsele ProDVX, ne puteti contacta la adresa de e-mail info@gbc.ro, sau la numarul de telefon 021 667 26 41.

 

Site ProducatorTablete Android All-in-one de la ProDVX